Novetats #TIC a Vilassar de Mar


Aquest 2014 comença amb novetats importants a l’àrea #TIC de Vilassar de Mar. És cert que veníem de passar-ho força malament els darrers mesos, però dels problemes se n’aprèn i de les dificultats es creix.

Per un costat hem aconseguit que Google Street View entri, per primera vegada, a un edifici de la població. Quan apostes fermament per acostar la tecnologia al servei de les persones, passen coses com aquesta, on t’ofereixen l’oportunitat de ser uns dels pioners a la comarca.

Els estudis de Vilassar Ràdio i VdM’TV són les primeres dependències municipals de Vilassar de Mar en mostrar-se a través de Google Street View.

Per altra banda, hem migrat el servei de #WebTV a la nova plataforma de Vimeo Pro. Després de dos anys apostant fort per un servei de qualitat, amb continguts potents i de proximitat, calia guanyar, més si cal, en accessibilitat i compatibilitat amb totes les plataformes possibles. Amb Vimeo Pro, un dels serveis de referència en el sector de vídeos online, aconseguim més qualitat, amb alta definició real, i arribem a qualsevol plataforma, alhora que suposarà una reducció important de despeses. En aquest sentit, cal destacar que la nova pàgina de VdM’TV serà accessible des de qualsevol dispositiu: mòbil, tablet, smartphone o smartTV, sigui quin sigui el sistema operatiu amb el qual es treballi.

Com a tercera novetat, hem aprofitat el canvi de plataforma per renovar també la imatge gràfica, amb una línia més minimalista i moderna i una tipografia més fina, mantenint el blau fosc com a color principal. També es potencia la informació proximitat dels continguts amb el nou eslògan “A prop teu”.  Pels que sigueu fans dels #time-lapse us recomano que mireu els crèdits finals dels vídeos, on en Xavier Boluda ha preparat un time-lapse de Vilassar de Mar.

vdmtv

Finalment, i ja per acabar amb aquest post, la novetat més important, la que ens fa més forts, és la tornada de la Cristina a l’equip. Amb les seves ganes, la seva il·lusió, i la seva forma de fer, carrega d’optimisme a l’equip de la regidoria, formada per gent que gaudeix de la seva feina, com en Jaume, en Xavier, en Robert i també en Jordi, en Jose i en Joan.

Us convido a que vingueu, presencialment, a les instal·lacions de Vilassar Ràdio i els conegueu en persona, veureu que estem a prop teu.

 

2 Comments

  1. Gisel Fontanet ha dit:

    Bona feina!!!

Leave a Reply