La informació local de Vilassar de Mar, al teu abast


La setmana passada, coincidint amb l’inici de la Festa Major de Vilassar de Mar i amb l’aniversari de la TV per Internet municipal (VdM’TV), des de la regidoria de Comunicació, Atenció al ciutadà i Noves tecnologies vam estrenar un nou servei, que fa disponible la informació i els continguts generats per l’Ajuntament de Vilassar de Mar als dispositius mòbils BlackBerry, Android i iPhone (Versions compatibles: iPhone 4.3; BlackBerry 6; Android 2.3; o posteriors).

Així doncs, des de http://m.vilassardemar.cat ja es pot accedir als vídeos de VdM’TV, la TV per Internet municipal, així com escoltar Vilassar Ràdio en directe i accedir al seu darrer informatiu, o bé consultar les darreres notícies del web municipal o quins actes d’agenda hi ha previstos:

Si voleu crear un accés directe a l’aplicació, en els vostres dispositius mòbils, aquí us expliquem com fer-ho:

L’aposta segueix vigent, acostar la tecnologia al servei de les persones i així ho estem fent. La clau és disposar dels continguts que vols, en el moment que els necessites, a través del dispositiu que tinguis més a mà. Espero que en feu ús i ho trobeu útil.

Leave a Reply