Sies.tv, una bona referència


Si hi ha un projecte català de IPTV de referència, aquest és sense cap mena de dubtes Sies.tv. Ja he fet referència a Sies.tv en alguna ocasió, i ho reconec, el projecte em té fascinat.

Com ells mateixos defineixen, “sies.tv és una cadena de televisió IP, que emet els seus continguts a través de la xarxa Internet. Té la vocació de cobrir tot el territori de llengua catalana amb continguts que facin referència a l’actualitat cultural, noves tendències i tot el que afecta el coneixement i la innovació“. Us recomano fervorosament que el seguiu amb atenció, tracten temes relacionats amb els àmbits de les arts plàstiques, el cinema, l’economia, gastronomia i Turisme, la innovació, les lletres, la societat i les últimes tendències. De ben segur que no us deixarà indiferents i us crearà una forta addicció, però de la bona.

Leave a Reply