Gràcies! Guanyador de Premis Blocs Catalunya, formats audiovisuals


El meu primer post, respecte els Premis Blocs Catalunya celebrats avui a Vic, no pot ser cap d’altre que ser agraït amb qui correspon. Per això us deixo les paraules que he preparat aquest migdia per si resultava guanyador:

Bé… gràcies, moltes gràcies per aquest guardó, que la veritat sigui dita, em fa molta il·lusió.

Voldria donar el meu agraïment a STIC.cat per aquest magnífic treball que està realitzant, i que ha aconseguit que en tan sols 2 edicions, l’acte sigui ja un dels esdeveniments de referència de la Internet catalana. Si em permeteu fer una parèntesi, voldria també animar a l’STIC.cat a solucionar definitivament el problema amb la seva web ;-).

Premis Blocs Catalunya

Agrair també a totes les persones que m’han donat suport a la primera fase de les votacions. Són les persones que diàriament segueixen les meves reflexions escrites i que sovint m’aporten idees per comentar. També al jurat que ha pres la decisió final de donar-me el guardó. Sense cap mena de dubte el nivell és molt elevat.

I parlant de nivell, a principis de la setmana llegia un informe on, si no recordo malament, s’indicava que el català és la 8ena llengua més activa als blocs. Segurament deu ser així, però estareu d’acord amb mi que els blocs escrits en català  tenen un nivell de lliga de campions, oi?

Premis Blocs Catalunya

Respecte el meu bloc, dir-vos que només pretén ser una finestra oberta a tothom, on reflexiono sobretot, de temes audiovisuals, un món que realment m’apassiona i on crec que tindrà lloc la propera gran revolució de la Xarxa. Estiguem doncs ben atents al que passa al món audiovisual i explique’m-ho en català.

Bé, res més, moltes gràcies i arreveure !!!

Leave a Reply