Impulsant l’Ajuntament 2.0


En Xavier Boluda i altres 3 companys seus d’universitat (Aitor, Jose i Pere Miralles) em van fer aquesta entrevista respecte l’aposta dels ajuntaments per les eines 2.0. En aquest cas concret parlo de l’aposta de l’Ajuntament de Vilassar de Mar (Twitter, Facebook, Google Maps i Vimeo) per l’actitud 2.0.

En Xavier estudia Mitjans Audiovisuals a l’EUPMT, d’on guardo molt bons records de quan vaig cursar enginyeria tècnica en Telecomunicacions, ja fa un bon grapat d’anys.

Vaig conèixer en Xavier arran l’aposta que estem fent a Vilassar de Mar per acostar la informació al ciutadà, i fer-ho en formats amigables, aquells formats que el ciutadà està acostumat a utilitzar dins la Xarxa.

El mes passat vam estrenar el primer informatiu audiovisual de Vilassar de Mar a Internet, dins la plataforma de Vimeo i la resposta ha estat més que bona, sobrepassant ja les 500 reproduccions del VdM’informa, una iniciativa de la regidoria de Comunicació i coproduïda per Vilassar Ràdio, l’emissora municipal de Vilassar de Mar, Vilassar TV i la col·laboració de Xavier Boluda en els crèdit i tractament digital.

És molt gratificant veure com quan des de l’administració respons, i ofereixes eines per poder avançar, la gent jove, la gent que s’està preparant avui per oferir el millor d’ells mateixos demà, malgrat l’actual crisi econòmica que estem patint, té infinites possibilitats de poder triomfar.

Leave a Reply