Comunicació transversal


Gràcies a la revista Yorokobu (Web i Twitter) arribo a Comunicació transversal, un recull d’entrevistes fetes per TVC a experts del món de l’empresa i les agències de mitjans on analitzen la situació actual de la relació entre anunciants, empreses i canals de difusió, just en un moment de gran canvi pel que fa a les formes de consum.

Com expliquen a la pàgina, “La comunicació transversal esdevé l’eix vertebrador del discurs d’Enric Crous (Damm), Hugo Fabre (Nissan), Josep Maria Frigola (Media Planning), Jordi Garcia (Gas Natural), Charo González (Telefónica), Santi Mier (Danone), Javier Muñoz (Focus Media), Joan Renart (Vichy Catalán) i Gabriel Sáenz de Buruaga (Havas Digital)”.

Comunicació transversal

He trobat interessant compartir amb vosaltres aquest excel·lent treball de TV3 degut a les interessants reflexions, pistes, i optimisme que respiren els personatges entrevistats.

Leave a Reply